Årene 2005-2006

Årene 2005 – 2006

17. JUNI 2006 – SOMMERFEST MED UTDELING AV MEDALJER OG DIPLOMER

Lørdag 17. juni arrangerte korpset en hyggelig sommerfest på Skaret Turistsenter. Over 100 musikere, foresatte og søsken møtte opp til hyggelig sosialt samvær.
Her ble det blant annet delt ut 5-årsmedaljer og 7 års diplomer til følgende:
5-års medalje: Ida Sofie Berg – Marie Kristine Larsen – Kristina Sørheim – Kristin Rovde Røbekk – Monika Heggem – Tore Grytten Sandnes – Daniel Johnsen
7-års diplom: Barbro Skarsbø – Peder Skeidsvoll – Line Thorvik Thue – Christian Borgestrand – Anders Dyrnes Rokstad

19. MARS 2006 – KORPSKONSERT I BJØRNSONHUSET

Korpset gjennomførte en meget flott korpskonsert i Bjørnsonhuset søndag 19. mars. Sammen med de andre skolekorpsene i bysentrum fikk de 300 – 400 fremmøte en flott musikkopplevelse.
Romsdals Budstikke har lagt ut 21 fine bilder på sin hjemmeside. Gå inn på denne siden …. og klikk på «Nyheter – siste gallerier» .

9. MARS 2006 – NYTT STYRE I KORPSET

På årsmøtet torsdag 9. mars takket Sverre Norheim for seg etter 15 år i forskjellige tillitsverv i korpset. Vi benytter anledningen til å takke Sverre for en formidabel innsats. Tore Larsen takket også for seg etter 2 års innsats.
Nils Petter Heggem ble gjenvalgt som leder, mens Otto Ødegård og Solveig Nerland Flemmen er ny i styret.
Det nye styret finner dere her …., mens andre tillitsvalgte er å finne her …

27. JANUAR 2006 – SAMSPILL FOR 1. ÅRS ASPIRANTENE

1. års aspirantene i byens skolekorps har vært samlet til sitt første samspill under kyndig ledelse av lærere fra Molde Kulturskole. Over 40 barn i alderen 9 og 10 år avsluttet 2 kvelders samspill med en liten minikonsert for foreldre og søsken.
Kviltorp og Nordbyen Skolekorps var representert med de fleste av sine 14 aspiranter (1. års) og viste at rekrutteringen i korpset er sikret.

19. JANUAR 2006 – MOLDE KORPSFESTIVAL

Innbydelsene til festivalen ble sendt ut i forrige uke og vi har allerede fått de 2 første påmeldingene fra Stordal og Bergen. I tillegg har vi hatt forespørsler fra flere korps som signaliserer at de har lyst å komme til Molde.
Les mer om Molde Korpsfestival på hjemmesidene våre.

3. JANUAR 2006 – JULEGUDSTJENESTE I NORDBYEN KIRKE

Ei gruppe fra korpset fikk æren av å delta på første julegudstjeneste i nye Nordbyen kirke.

1. JANUAR 2006 – HJEMMESIDEN

Korpsets nye hjemmeside er nå lagt ut på nettet. Hjemmesiden har nok ikke funnet sin endelige form og vil være gjenstand for en fortløpende oppgradering i 2006. Vi håper likevel siden vil være til glede og nytte for korpsets medlemmer og foresatte.
Vi har prioritert å få lagt ut informasjon om Molde Korpsfestival som arrangeres i pinsa 2006.